Rólunk

 

Üdvözöllek honlapunkon! Bányai Gabriella vagyok Magyarországról.

2003-ban beleszerettem Sri Lankába és azóta megvalósítottam legszebb álmomat, itt élek a 23 éves fiammal és felépíthettem egyedi hangulatú kis apartman-hotelemet.

Mérhetetlenül nagy boldogság számomra, hogy megoszthatom vendégeimmel tapasztalataimat, élményeimet és megmutathatom az én Sri Lankámat, vagyis a szigetnek azt a báját, szépségét, amit egy átutazó turista nem fedezhet fel. Mi nem csupán egy szálláshely vagyunk, mi otthont adunk a Paradicsomba

Célunk, hogy a tömegturizmussal szemben, mi egyénre szabott programokkal kedveskedjünk vendégeinknek.

Sri Lankán, a boldogság szigetén, egzotikus környezetben, pálmafák árnyékában bukkanhatunk, a Lazy Lizard hotelre. Az ötezer négyzetméteres hatalmas kertben, pálma és mangófák, csodás trópusi virágok, majmok, madarak, mókusok, és gyönyörű panoráma várja a vendégeinket.

A Lazy Lizard apartman hotel Sri Lanka legyszebb részén és a legismertebb beachétől, az Unawatunától, kb. másfél kilométerre (tuk-tukkal kb. 5-10 percre), -őserdei környezetben, domboldalon, csodálatos panorámával a pálmaerdőkre és rizsföldekre - található.

Az Unawatuna Beach a Discovery Channel 2007-es és 2009-es felmérése szerint a világ legszebb beache.

Sri Lanka egy semmihez sem hasonlítható emlék marad mindenkinek, aki ellátogat erre a csodálatos szigetre

Gyere el Te is hozzánk ! Mi várunk szeretettel!

Mivel már tíz éve kényeztet minket ez a sziget, úgy határoztunk, hogy mostantól bevételünk egy részét felajánljuk a környezetünkben élő gyerekek taníttatására--azaz rászoruló gyermekeknek vásárolunk könyveket, füzeteket, íróeszközöket....--Ha itt tartózkodásod ideje alatt szeretnél ebben személyesen is  résztvenni, vagy saját ajándékodat átadni, ne felejtsd el jelezni felénk......

 

Elérhetőségünk:

Bányai Gabriella

Sri Lanka mobil: (00 94) 77 827 05 33

Budapest mobil: (00 36) 20 376 94 94

Email:               bgabryella@gmail.com

A szálloda címe: Sri Gunaratha Mawatha, Wanchawalla Kalahe, Galle

 

A Facebook-on is ránk talál...csatlakozzon a Lazy Lizard Hotel-Sri Lanka csoporthoz.

 

Bányai GabriellaBányai Gabriella vagyok Magyarországról. Öt évvel ezelőtt beleszerettem Sri Lankába és azótamegvalósítottam legszebb álmomat: itt élhetek 16 éves nagy fiammal és felépíthettem egyedi hangulatú kis apartman-hotelemet.

A Lazy Lizard Sri Lanka legismertebb beachétől, Unawatunától (Galle), kb. másfél kilométerre – őserdei környezetben, domboldalon, csodálatos panorámával a pálmaerdőkre, rizsföldekre – található. Mérhetetlenül nagy boldogság számomra, hogy megoszthatom vendégeimmel tapasztalataimat, élményeimet és megmutathatom az én Sri Lankámat. Vagyis a szigetnek azt a báját, szépségét, amit egy átutazó turista nem fedezhet fel.

Az Unawatuna Beach a Discovery Channel 2007-es felmérése szerint a világ legszebb beache.

Készitette a RettiSoft.com